« Takaisin

Yamaha Racing kasvomaskiHiilisuodattimella varustettu Yamaha Racing kasvomaski

U-earth®:n kehittämä Yamaha Racing logolla varustettu uudelleen käytettävä biotekninen kasvomaski, jonka kaksikerrosteknologia ja hiilisuodattimet antavat tehokkaan suojan jopa 200 käyttötuntiin saakka.
Maski ei ainoastaan pysäytä ilman epäpuhtauksia pinnalleen, vaan myös tuhoaa bakteereita ja microbeja maskin sisällä.

Maskin materiaalina on ECONYL®, joka hyödyntää mm. kalastusverkoista, matoista ja vaatteista kierrätettyä nailonia. Materiaali on hypoallergeeninen, sillä se ei sisällä lainkaan myrkyllisiä kemikaaleja.

Maskin puhdistus

Maski voidaan pestä käsin miedolla pesuaineella ja vedellä tai pyykinpesukoneessa 30°C (Huom! Suodatinosalle oma pesuohje). Maskin on oltava täysin kuiva ennen uudelleenkäyttöä. Ei saa kuivattaa kuivausrummussa.

Vaihdettavan suodattimen puhdistus:

Monikerroksinen suodatinkangas voidaan puhdistaa lämpimään veteen kastetulla pehmeällä sienellä tai liinalla. Suodattimen puhdistuksessa ei saa käyttää pesuainetta, eikä sitä saa upottaa veteen tai pestä pesukoneessa. Suodattimen on annettava kuivua täysin, ennen sen asettamista takaisin maskiin. Suodattimen kuivattamiseen ei saa käyttää kuivausrumpua.

Hoito-ohjeet:

Maskia ja vaihdettavaa suodatinta ei tarvitse puhdistaa jokaisen käyttökerran jälkeen, vaan riittää kun maski pestään sen likaannuttua. Maskin myyntipakkausta voidaan käyttää kätevästi maskin säilytykseen, kun maski ei ole käytössä, jolloin maski pysyy puhtaana.

Vaihdettavan suodattimen tilaaminen 

Lue lisää>>

Tuote: N20PBMASK0E0

Hinta:46.10 €