Toimitusehdot

 

Toimitusaika on normaalisti 7 – 14 päivää mutta tuotteesta ja tuotteen toimittajasta riippuen, toimitusaika vaihtelee ja saattaa olla pitempikin.

Tavallinen Postipaketti (Itella Economy):
Itella Economy, paketti toimitetaan lähimpään postitoimipisteeseen noudettavaksi. Paketti on noudettavissa lähetyspäivää seuraavana arkipäivänä klo 16 mennessä. Saat saapumisilmoituksen myös tekstiviestinä mikäli olet antanut tilauksen yhteydessä puhelinnumerosi,

 

itella.jpg

Maksaminen:

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit - kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09-425 99 771 (ark. klo 8:00-18:00) tai asiakaspalvelu@klarna.fi.